icon-arrow-large-down icon-arrow-large-left icon-arrow-large-right icon-arrow-large-up icon-arrow-medium-down icon-arrow-medium-left icon-arrow-medium-right icon-arrow-medium-up icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-calendar icon-circle-arrow-down icon-circle-arrow-left icon-circle-arrow-right icon-circle-arrow-up icon-circle-bookmark icon-circle-play icon-circle-print icon-circle-share icon-clock icon-exit icon-exit-small icon-fullscreen icon-gallery icon-info icon-minus icon-mute icon-pause icon-pdf icon-play icon-plus icon-search icon-share icon-social-delicious icon-social-digg icon-social-facebook icon-social-google icon-social-google-plus icon-social-linkedin icon-social-mail-ru icon-social-myspace icon-social-pinterest icon-social-stumbleupon icon-social-twitter icon-social-vkontakte icon-social-weibo icon-social-xing icon-social-yahoo icon-social-youtube icon-sort icon-video icon-website icon-arrow-small-right-teaser

Makrolon® wordt Exolon®

De excellentie gaat door.

Makrolon® wordt Exolon®

De excellentie gaat door.

 

Dag Makrolon® – Hallo Exolon® !

2021 markeert een belangrijke mijlpaal voor de Exolon Group. Een jaar na het verlaten van de Covestro Group om als een onafhankelijk bedrijf te opereren, blijft Exolon Group zijn marktidentiteit versterken door zijn uitgebreide portfolio van polycarbonaat plaatmaterialen te rebranden.

 

 

Vanaf juli 2021 zal ons assortiment massieve polycarbonaatplaten, voorheen bekend als Makrolon®, ook debuteren onder een nieuwe naam: 
Exolon® made of Makrolon®. 

Bekijk ons complete assortiment Exolon® massieve polycarbonaat plaatmaterialen.

Vragen? Neem contact op.  

Ons assortiment meerwandige polycarbonaatplaten is de eerste die op de markt verkrijgbaar is met verniewde branding. Vanaf mei 2021 krijgt het productassortiment dat voorheen bekend stond als Makrolon® multi UV een nieuwe naam: Exolon® multi UV.

 

 

Nieuwe naam, dezelfde geschiedenis van uitmuntende kwaliteit

Ons assortiment van hightech polycarbonaatplaten loopt in op onze groeiende merkidentiteit als Exolon Group - een van Europa's toonaangevende fabrikanten van massieve en meerwandige plaatmaterialen. Met dit assortiment, de Exolon® serie, kunnen onze klanten nog steeds vertrouwen op dezelfde 40-jarige geschiedenis van uitmuntendheid.

Bij dit hoofdassortiment weerspiegelt de naam Exolon® beter de betrokkenheid van Exolon Group bij alle productie-, verkoop- en serviceprocessen. Door dit assortiment een nieuwe naam te geven, versterken we onze voortdurende toewijding om eersteklas plaatmateriaal te produceren voor gebruik in veeleisende toepassingen.

 

 

Exolon® als synoniem voor kwaliteit, veiligheid en service

Het merk Exolon® staat voor een veelzijdig assortiment hoogwaardige massieve (GP) en meerwandige (multi) polycarbonaatplaten die voldoen aan de hoogste eisen van diverse marktsectoren zoals architectuur, industrie, automotive, visuele communicatie en ledverlichting. Ons team biedt professionele service, technische expertise en een snelle reactie op de eisen van de klant, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor deze industrieën.

 

 

“Afgezien van de naam is er niets veranderd. Exolon® blijft staan voor uitstekende kwaliteit, service en veiligheid. ”

-Jens Becker, CEO

Met de nieuwe naam Exolon® blijven onze polycarbonaatplaatmaterialen presteren volgens de hoogste bewerkbaarheid en duurzaamheidskenmerken die klanten van ons verwachten. Dezelfde toewijding voor grondstoffen van hoge kwaliteit, dezelfde ongeëvenaarde extrusie-expertise en dezelfde branchekennis die Makrolon® synoniem maakte met polycarbonaatplaatmaterialen, zal worden voortgezet onder de productnaam Exolon®.

Een vlotte overgang voor onze klanten

Met deze productwijziging zetten we ons in om een naadloze en gebruiksvriendelijke overgang voor onze klanten te garanderen. Alle certificeringen en specificaties blijven ongewijzigd voor de Exolon®-productlijn, inclusief veiligheidsclassificaties, draagvermogen, oppervlaktekwaliteiten en meer. Evenzo zullen er geen wijzigingen worden aangebracht in artikelnummers, behalve het updaten van de naam Makrolon® naar Exolon®.

Bekijk ons complete assortiment Exolon® polycarbonaat plaatmaterialen.

Vragen? Neem contact op.

Gebruik dit contactformulier om ons een bericht te sturen.

Makrolon® is een geregistreerd handelsmerk, eigendom van en onder licentie van Covestro Group