icon-arrow-large-down icon-arrow-large-left icon-arrow-large-right icon-arrow-large-up icon-arrow-medium-down icon-arrow-medium-left icon-arrow-medium-right icon-arrow-medium-up icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-calendar icon-circle-arrow-down icon-circle-arrow-left icon-circle-arrow-right icon-circle-arrow-up icon-circle-bookmark icon-circle-play icon-circle-print icon-circle-share icon-clock icon-exit icon-exit-small icon-fullscreen icon-gallery icon-info icon-minus icon-mute icon-pause icon-pdf icon-play icon-plus icon-search icon-share icon-social-delicious icon-social-digg icon-social-facebook icon-social-google icon-social-google-plus icon-social-linkedin icon-social-mail-ru icon-social-myspace icon-social-pinterest icon-social-stumbleupon icon-social-twitter icon-social-vkontakte icon-social-weibo icon-social-xing icon-social-yahoo icon-social-youtube icon-sort icon-video icon-website icon-arrow-small-right-teaser

Wie wij zijn

Exolon Group: Een bedrijf met twee eigen gezichten: een rijke ervaring en een jonge mentaliteit!

Traditie: veelvuldige kennis – ondubbelzinnige sterkte

Op bedrijven met traditie zoals Exolon Group kan je rekenen. Onze klanten genieten van de samenvoeging van drie erkende firma’s, van onze gebundelde knowhow en van onze 30-jarige ervaring op het vlak van de productie van polycarbonaatplaten. Zo beschikken wij over de sterkte die iedereen wil: op de markt de grenzen verleggen.

Vooruitgang: maatstaf toekomst – meetlat heden

Exolon Group is een bedrijf dat zich helemaal aan de vooruitgang overgegeven heeft door de selectie en samenstelling van telkens de meest geschikte grondstoffen, de voortdurende optimalisatie van de productieprocessen, de voortdurende bijscholing van onze medewerkers en de bijzondere bevordering van innoverende technieken.

Traditie en vooruitgang – twee prestaties, één werking

Onze kenmerken „traditie" en „vooruitgang" maken 2 zaken mogelijk: prestaties die vandaag al vernieuwend zijn en prestaties die ook morgen betrouwbaar zijn.

Exolon Group maakt deel uit van de Serafin-groep, wiens filosofie al 150 jaar gebaseerd is op de ondernemerstraditie van de stichtende familie. Volgens het principe van "Tradition-based Responsibility", investeert Serafin in bedrijven om deze in harmonie met alle belanghebbenden te ontwikkelen.

Als onderdeel van de Serafin-groep produceert Exolon Group massieve polycarbonaatplaten van hoge kwaliteit.