icon-arrow-large-down icon-arrow-large-left icon-arrow-large-right icon-arrow-large-up icon-arrow-medium-down icon-arrow-medium-left icon-arrow-medium-right icon-arrow-medium-up icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-calendar icon-circle-arrow-down icon-circle-arrow-left icon-circle-arrow-right icon-circle-arrow-up icon-circle-bookmark icon-circle-play icon-circle-print icon-circle-share icon-clock icon-exit icon-exit-small icon-fullscreen icon-gallery icon-info icon-minus icon-mute icon-pause icon-pdf icon-play icon-plus icon-search icon-share icon-social-delicious icon-social-digg icon-social-facebook icon-social-google icon-social-google-plus icon-social-linkedin icon-social-mail-ru icon-social-myspace icon-social-pinterest icon-social-stumbleupon icon-social-twitter icon-social-vkontakte icon-social-weibo icon-social-xing icon-social-yahoo icon-social-youtube icon-sort icon-video icon-website icon-arrow-small-right-teaser

Polycarbonaatdakplaten & -lichtkoepels

Exolon Group produceert een uitgebreid sortiment van lichtgewicht polycarbonaat dakplaten voor het gebruik in ambitieuze architectonische projecten. Met zijn goede fysische eigenschappen, een reeks aan isolatietoepassingen, en zeer goede brandveiligheidsbeoordelingen, is het polycarbonaat dakmateriaal van Exolon Group een complete oplossing als het om functionaliteit, voordeligheid en esthetiek gaat.

Creatieve gebouwcomplexen in heel Europa gebruiken de polycarbonaatplaten van Exolon Group in prachtige lichtkoepelconstructies. Van vliegvelden tot treinstations, van kuuroorden tot stadia, hier zijn enkele van de de meest prachtige polycarbonaatdak- en lichtkoepelprojecten die we tot heden gerealiseerd hebben:Stadiodakbedekking - Luzhniki Arena, Moskou

Materiaal: 36,000 vierkante meter Exolon® polycarbonaat meerlaagse plaat met uitgebreide UV-bescherming, wit, 25 mm dik

Na vier jaar renovatie werd de historische Luzhniki Arena in Moskou op tijd heropend voor het wereldkampioenschap van 2018. Het indrukwekkende 85,000 zitplaats tellende stadion beschikt over niewe doorzichtige tribunebedekking gemaakt van 30 vrachtwagenladingen aan polycarbonaat meerlaagse plaat van Exolon Group.


Lees meer

Stadiondakbedekking - PGE Arena, Gdańsk

Materiaal: 45,000 vierkante meter polycarbonaatplaten 3X25 ES in zes verschillende kleuren

De glinsterende amberkleurige façade van de PGE Arena in Gdańsk imponeerde de fans tijdens het UEFA kampioenschap in 2012. Weerbestendige polycarbonaatplaten van de Exolon Group zijn gebruik om een unieke gouden afdichting en een transparante lichtkoepel te maken voor dit prachtige stadion.


Lees meer

Intrekbare, transparante lichtkoepel- Erding Spa, München

Materiaal: Exolon® Multi UV 4/25 vierlagige plaat; Exolon® Multi UV 6/20-20 zeslagige plaat

Europa‘s grootste kuuroord laat bezoekers het hele jaar door relaxen in een tropisch klimaat, zelfs in het diepst van de winter, dankzij de twee transparante koepels die verschillende afdelingen van het wellnessresort omvatten. De prachtige dakkoepels zijn gemaakt van twee soorten isolerende lichtgewichtpolycarbonaatplaten van de Exolon Group.


Lees meer

A380 vliegtuighangar lichtkoepels - Frankfurt Airport

Materiaal: Exolon® Multi UV 4/10-6 vierlagige transparante plaat

Om de enorme 500 man behoudende A380 vliegtuigen onder dak te brengen had Lufthansa een nieuwe hangar nodig in Frankfurt International Airport. Enorme lichtelijk gebogen polycarbonaat lichtkoepelplaten van Exolon Group zijn geïnstalleerd boven op het meer dan twee voetbalvelden grote bouwwerk. Naast hun prachtige uitstraling, zorgen deze 4-lagige platen voor natuurlijke lichtinval, thermische isolatie, weerbestendigheid en zeer goede veiligheidsbeoordelingen.


Lees meer